شهرداری رشت
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
شهروندان عزیز ، می توانند در قسمت ارتباط با ما ، کلیه درخواستها ، نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خود را به گوش مسئولین برسانند شهرداری رشت
آموزش کارکنان شرکتهای فروش و شارژ خاموش کننده های دستی توسط تیم کارشناسان سازمان آتش نشانی رشت برگزار شد 1398/08/12
آموزش کارکنان شرکتهای فروش و شارژ خاموش کننده های دستی توسط تیم کارشناسان سازمان آتش نشانی رشت برگزار شد
 

125 رشت- به گزارش خبرنگار تحریریه خبر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت، آموزش نحوه صحیح شارژکپسول آتش نشانی- تخلیه کپسول آتش نشانی- تمیز کردن و چک کردن خاموش کننده های دستی برای بالغ بر 10 تن از کارکنان شرکت های فروش و شارژ خاموش کننده های دستی در رشت توسط کارشناسان ایمنی و پیشگیری سازمان آتش نشانی رشت بطـور تئوری و عملی برگـزار شد.

همین گزارش حاکی است: هنگـامی که از یک کپسول آتش نشانی استفاده می شود حتی برای مدت زمان کوتاه باید دوباره عمل شارژ کپسول آتش نشانی روی آن انجام شود تا کارائی لازم در آتش سوزی بعـدی را داشته باشد.

فرایند شارژکپسول آتش نشانی دارای چند مرحله اما تخصصی به شرح زیر است :

1- مرحله ابتدایی شارژکپسول آتش نشانی

قبل از شروع باید از نوع خاموش کننده و دستورالعمل های ان باخبر بود. به عنوان مثال کلاس a این کلاس مخزن سیلندر آنها با آب پر می شود. در حالت معمول نیز به رنگ قرمز هستند. این مورد برای دیگر کلاس های خاموش کننده مانند b ,c ,d و حتی کلاس های ترکیبی صدق نمی کند و مواد درون آنها با مواد شیمیایی خشک پر می شود.

2- تخلیه کپسول آتش نشانی

اگر کپسول آتش نشانی برای خاموش کردن آتش حتی برای یک بار استفاده شده و موادآن به طور کامل تخله نشده باشد باز هم باید کپسول را شارژ کرد. به عملیات تخلیه مواد درون کپسول آتش نشانی عمل تخلیه گفته می شود. که عمل تخلیه کپسول آتش نشانی را می توان به راحتی و با نگه داشتن ضامن تا زمانی که دیگر موادی از آن خارج نمی شود انجام داد. تمام محتویات درون کپسول قبل از شارژ باید تخلیه شود و دوباره مجددا کپسول را شارژ کرد.

3- تمیز کردن و چک کردن

تمیز کردن و چک کردن بخش های مختلف یک خاموش کننده قبل از شارژ یکی از کارهای مهم محسوب می شود. این تمیزکاری برای اجزای بیرونی سیلندر مانند شیلنگ ، اهرم فشار و ... نیز صادق است. اطمینان حاصل کنید که نازل اهرم و حلقه پلمپ کاملا سالم و بدون عیب است. اگر دیدید که قطعات فرسوده یا پاره شده اند قبل از شارژ مجددا این قطعات را تعویض کنید. با استفاده از دستگاههای نشت یاب مطمئن شوید که کپسول شما هیچ گونه نشتی ندارد.

4-عمل شارژ کپسول آتش نشانی

 شارژ کپسول آتش نشانی باید طبق دستورالعمل شارژآن کپسول و توسط مراکز مجاز انجام شود. از هر محصولی که برای پرکردن کپسول استفاده می شود باید تاسطح معینی شارژ شود و بعد توسط دستگاههای کمپروسور به طور کامل پر شود.

 

شایان ذکر است: این آموزش ها در 10 جلسه با هدف آموزش فنی و تخصصی شارژ خاموش کننده های دستی برگزار شد که در نهایت پس از برگزاری آزمون تئوری و عملی گواهی نامه مهارت داده خواهد شد.

 
 
 
 
 
 
 

 
تعداد بازدید: 485
هدف شهرداری ، ارائه خدماتی موِثر در راستای بهبود و توسعه شهری است
Powered by DorsaPortal